Libris.nl tip

‘Meerminnen verdrinken niet’ Libris.nl tip van de maand

“‘Meerminnen verdrinken niet’ is een oester waar een flinke parel in blijkt te zitten. Een stukje Nederland dat grotendeels verdwenen is, komt op nuchter sentimentele wijze weer tot leven. (…) Het roept bij mij ook de sfeer van Maarten ‘t Hart op. Kortom, een zeer bijzonder jeugdboek dat veel gelezen mag worden.” – Rubén Rodriguez da Silva (Libris.nl).

Bijna een jaar na verschijning verschijnen er er nog steeds met regelmaat prachtige reviews van lezers en recensies van professionals over Meerminnen verdrinken niet. En deze maand staat het boek prachtig in de kijker op Libris.nl als ‘Kinderboek van de maand maart’.

Een zeer bijzonder jeugdboek dat veel gelezen mag worden

Rubén vindt ‘Meerminnen verdrinken niet’ een ‘dijk van een boek’ (prachtige woordspeling 😉 ). Dat het boek ‘niet minder verdient dan tip van de maand te zijn’. Dat is een hele eer. (Plons! Ik duik even in een spetterend, warm bad). Lees heel Rubéns tip via Libris.nl.

Geweldige ontvangst

‘Meerminnen verdrinken niet’ werd geweldig ontvangen na verschijning. Ik zet de hoogtepunten even voor je op een rijtje:

Meer recensies

Je kunt alle recensies & reviews die bij mij bekend zijn over mijn historische roman ‘Meerminnen verdrinken niet’ in Recensies Meerminnen verdrinken niet op saskiamaaskant.nl lezen. Ik zal het telkens bijwerken wanneer er weer een ‘meerminnetje’ opduikt.

Meteen bestellen?

Misschien ben je al overtuigd en wil je ‘Meerminnen verdrinken niet’ gewoon hebben. Dan kun je het ook meteen bestellen. Libris heeft een prachtig systeem waarbij een deel van de inkomsten meteen naar jouw lokale Librisboekhandel gaan! #kooplokaalookonline

Over Saskia Maaskant

Ik groeide op in mosselvissersdorp Bruinisse en woonde daar tot mijn 27ste. Ik lust mosselen gekookt, gebakken, gegratineerd en in het zuur. Zomer 2020 verscheen mijn historische roman 'Meerminnen verdrinken niet'. Over een stormramp, een mosselvissersdorp en een meisje. Het boek werd bijzonder goed ontvangen. Het werd o.a. getipt door de Jonge Jury en door Martine Letterie 'De parel van 2020' genoemd in de eindejaarsaflevering van de GVP (de Grote Vriendelijke Podcast). Al in oktober 2020 kwam de herdruk. In 2021 vier ik mijn tienjarig jubileum als auteur! Mijn tweede roman 'Kieuw' (2013) kreeg een eervolle vermelding voor de Gouden Lijst en kreeg de Accolade voor het beste Zeeuwse Jeugdboek. Mijn derde roman 'Dromer' (2016) won de Kleine Cervantes 2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − een =