Boekpresentatie Meerminnen verdrinken niet

Online boekpresentatie ‘Meerminnen verdrinken niet’ (live-event)

Op donderdagavond 9 juli, om 20:00 uur, presenteer ik mijn spannende historische roman ‘Meerminnen verdrinken niet’ online. Of je nu verkouden bent, of in de UK of Canada woont – het maakt niet uit! – deze presentatie is helemaal Corona-proof en jij kunt erbij zijn! ☆

Boekpresentatie Meerminnen verdrinken niet

Tijdens deze boekpresentatie neem ik je, op soms hilarische wijze, mee naar een mooi Zeeuws mosselvissersdorp (Bruinisse) in 1911. Ik geef je een virtuele tour door een monumentale visserswoning én ik geef je een voorproefje van het boek. Kijk alvast mee naar de prachtige illustraties van mijn zusje Vicky ♥ én luister naar een paar spannende fragmenten.

‘Meerminnen verdrinken niet’ is een roman is voor jong en oud!

Kijk je op donderdagavond 9 juli, 20:00 uur?

Je kunt de presentatie live volgen op élk apparaat (mobiel, iPad, laptop, PC).

Hoe volg ik de online boekpresentatie?

Wil je weten welke stappen je moet volgen om de boekpresentatie te volgen? Bekijk dan het volgende filmpje: https://www.microsoft.com/nl-nl/videoplayer/embed/RE3tPUw?pid=ocpVideo0-innerdiv-oneplayer&postJsllMsg=true&maskLevel=20&market=nl-nl

Klik hier om de online boekpresentatie te volgen

Wil je de boekpresentatie van ‘Meerminnen verdrinken niet’ bekijken op donderdagavond 9 juli, 20:00 uur?

Klik dan op: https://teams.microsoft.com/l/meetup-…

Klik op ‘of bekijk de gebeurtenis op het web’ en klik dan op ‘anoniem deelnemen’. Je kunt nu kijken!

Werkt de eerste link voor de boekpresentatie niet? Mogelijk is er een technische storing. Probeer dan de volgende link (alléén als de eerste link niet werkt!) https://teams.microsoft.com/l/meetup-…

Boekpresentatie meteen na afloop op youtube

Lukt het je met bovenstaande links niet om de boekpresentatie te volgen? Geen paniek, ik plaats de presentatie meteen na afloop op youtube: https://youtu.be/Tu8LZnRWzek

Boekpresentatie Meerminnen verdrinken niet

Over Saskia Maaskant

Ik groeide op in mosselvissersdorp Bruinisse en woonde daar tot mijn 27ste. Ik lust mosselen gekookt, gebakken, gegratineerd en in het zuur. Zomer 2020 verscheen mijn historische roman 'Meerminnen verdrinken niet'. Over een stormramp, een mosselvissersdorp en een meisje. Het boek werd bijzonder goed ontvangen. Het werd o.a. getipt door de Jonge Jury en door Martine Letterie 'De parel van 2020' genoemd in de eindejaarsaflevering van de GVP (de Grote Vriendelijke Podcast). Al in oktober 2020 kwam de herdruk. In 2021 vier ik mijn tienjarig jubileum als auteur! Mijn tweede roman 'Kieuw' (2013) kreeg een eervolle vermelding voor de Gouden Lijst en kreeg de Accolade voor het beste Zeeuwse Jeugdboek. Mijn derde roman 'Dromer' (2016) won de Kleine Cervantes 2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × twee =